rally_start

Startbekräftelse Rally

Starten sker från Förenade bil i Malmö. Adressen är Djurhagegatan 15, 213 76 Malmö.

Vi kommer att vara på plats från kl. 08.15 på Lördagsmorgon och vi räknar med att kunna släppa iväg första bil 08.30 under överseende av vår starter, Bo Franzén.

Förenade Bil har vänligheten att bjuda på kaffe och frukostbulle som kan avnjutas innan starten.  Vi kommer att hålla till i lokalerna för Jaguar, Landrover och Mini där ni kan se de senaste modellerna och nytt för i år är att de även kan visa upp Alpinas bilmodeller.

Starten kommer att vara öppen till 11.30. Detta så att ni hinner ta er i mål nere på Ring Knutstorp innan kl 16. Som tidigare har vi 4 kontroller där ni skall lösa en uppgift och även svara på 3 frågor. Svaren fyller ni i startkortet som ni får utdelat vid anmälningen på lördag. 

Kontrollerna kommer att stänga enligt följande

K 1: kl 12,30 

K 2: kI 13,30

K 3: kl 14,30

K 4: kl 15:20

Där är även 2 obemannade uppgifter längs vägen som ni skall svara på. Då våra frågor skall lösas gemensamt av de som sitter i bilen och inte med hjälp av internet så hoppas jag att ni låter era mobiler vila.

Share this post

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email