CarPro Sverige

CarPro Sverige

Vi är otroligt glada och stolta att kunna presentera CarPro Sverige som ny sponsor och samarbetspartner!

Under Svenskt Sportvagnsmeeting på Motorbanan Ring Knutstorp den 6-7 juli kommer CarPro Sverige att finnas på plats och demonstrera, ge råd och sälja sina produkter. Som besökare på Svenskt Sportvagnsmeeting erbjuder CarPro Sverige dig 10% på alla köp du gör på plats.

Tillsammans kommer vi att instifta ett nytt pris som delas ut under Svenskt Sportvagnsmeeting där alla ni som kommer med er sportbil kan delta. Mer info kommer inom kort, ni kommer inte vilja missa detta!

CarPro Sverige erbjuder innovativa produkter av högsta kvalitet, som möjliggör en helt ny nivå av resultat inom detailing. CarPro var den ursprungliga skaparen av nanoteknologiska bilvårdsprodukter och fortsätter att tillverka nya professionella bilvårdsprodukter och tar fram nya idéer. Från interiörbeläggningar och rengöringsmedel till vårt mest kända keramiska lackskydd, CQuartz, har vi något för alla behov av bilvård.

Besök CarPro Sverige Facebook eller deras hemsida för mer information om deras produkter. https://www.carprosverige.se

Share this post

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email