821DC7F8-D064-4A62-970A-7608E1558C28-678x381-2

Inbjudan Sportvagnsrallyt 2019

Nu är inbjudan till årets Sportvagnsrally publicerat. Läs inbjudan här.

Årets Rally kommer att ske lördagen 6 juli. 

Då vi har funnit en bra partner i Förenade Bil som säljer Jaguar, Mini, BMW och nytt för i år BMW ALPINA. De har anläggningar i Malmö, Helsingborg, Lund, Kristianstad och Ängelholm.

Vi kommer även i år starta vårt Rally från deras anläggning i Malmö på Djurhagegatan 15, 213 76 Malmö. Där kommer ni bli erbjuden en frukostbulle och en kopp kaffe innan starten. Ni har även möjlighet att titta på deras utbud av bilar då de kommer att hålla anläggningen öppen för oss. 

Starten sker inne på deras område. Rallyt passerar sedan ett antal kontroller där ni kommer att behöva svara på frågor och även utföra olika uppdrag som ger er poäng. Slutmålet är som tidigare förlagd inne på Ring Knutstorp. Väl på plats på Ring Knutstorp kan ni parkera inne på området där vi har vår välbesökta Sportvagnsparkering med många fina bilar. 

På den anrika tävlingsbanan kommer spännande tävlingar med ett brett spektrum av olika bilar från moderna sportbilar till de äldsta som är tillverkade redan på 30–40 talet. Tävlingsheaten avlöser varandra i ett rafflande tempo men ni kan även välja att strosa runt på vår Sportbilsparkering och titta på trevliga sport och entusiastbilar och prata med likasinnade. Som tidigare år kommer prisutdelningen för Rallyt ske efter att tävlingarna på banan är slutförda vid 17 tiden i VIP matsalens lokaler. 

Alla är välkomna. Enda kravet är att du kommer i en sportbil.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Robin Wachmann på robin@mscc.se tel.0704 904198.

Anmälan

Rallydeltagande inkl. entré för två pers. på lördagen kostar 450 kr/bil. 

Anmälan sker här på hemsidan och betalning till MSCC:s Bankgiro 179-7612, V.v. ange förarens namn vid betalning.

Anmälningsavgiften skall vara MSCC tillhanda senast den 24.e juni, Efter detta datum tas anmälan endast emot på startplatsen mot förhöjd avgift (500 kr i kontanter) samt i mån av plats.

– Anmälan
– Anmälda

Share this post

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email