Vill du hjälpa till som funktionär?

Det är tack vare våra duktiga funktionärer som vi kan genomföra Svenskt Sportvagnsmeeting. Att arbeta som funktionär på Svenskt Sportvagnsmeeting är både roligt och lärorikt. Man träffar nya vänner och får chansen att uppleva tävlingen på ett riktigt nära håll. Under ett så stort evenemang som svenskt sportvagnsmeeting så behövs en mängd olika typer av funktionärer. Det finns uppgifter som passar alla oberoende om man har erfarenhet eller ej. Naturligtvis behöver man inte heller jobba hela helgen.

Vill du komma med i ett trevligt gäng och få mycket uppskattning så tveka inte utan anmäl dig redan nu.

Funktionärsanmälan

Välj ett giltigt formulär

 

Share this post

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email